10 Nisan 2012 Salı

GEÇMİŞ OLSUN KURABİYELERİ

Geçmiş olsun kurabiyeleri tarifi
Geçmiş olsun kurabiyesi nasıl yapılır
Şeker hamurlu kurabiye tarifi
     Nisan ayı nerede ise yarıyı buldu, ben fırsat bulup yazamadım. Önce eskiden beri çok sevdiğim, tanıdığım en pozitif insanlardan Şennur bir operasyon geçirdi. Hep gülen yüzü biraz bulutlansa da eminim çok kısa zamanda eski günlerine dönüp, sağlığına kavuşacak. Hastanelerin çoğu canlı çiçek kabul etmiyor, ben de ona götürmek istediğim çiçeklerden; güllerden, nergislerden papatyalardan, karanfillerden kurabiyeler yaptım. Tabii bir de bundan sonra nazar değmesin diye nazar boncuklu kurabiyeler...Şennur'cuğum bundan sonra da kahkahaların eksik olmasın, yüzün hep gülsün, hastalıklar senden uzak olsun, en kısa zaman da sağlığına kavuşmanı diliyorum.  






9 yorum:

  1. Arkadasina gecmisler olsun.... Sahane kurabiyeler bunlar... Ellerine saglik... Eminim arkadasin bu kurabiyeleri görünce yüzündeki bulutlar kalkmistir.... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  2. ÇOK HOŞ ARKADAŞIM
    :)
    ELLERİNE SAĞLIK.
    ÖPTÜM.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Özellikle hasta iken renk renk kurabiyeler moral olur diye düşündüm.Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

    YanıtlaSil
  4. çok beğenecektik ama kimse getirmedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülser teyzeciğim,ne hasta ol,ne de geçmiş olsun kurabiyesi getireyim.En iyisi,en kısa zamanda oğullarına nişan,nikah kurabiyeleri getireyim.

      Sil
    2. gülser yengem sanırım bu kurabiyeleri hakkediyor artık önce nişan kısmetse sonra da düğün kurabiyeleri olur.sevgili dayım ve yengeme ve aliye çok mutluluklar diliyorum

      Sil
    3. Gülser yengeniz tabii ki hak ediyor :)
      Ben hastalık da olmasın, geçmiş olsun kurabiyesi de olmasın diye öyle yazmıştım ama daha sonra maalesef ameliyat sonrası ona da 27-09-2012 tarihinde paylaştığım kurabiyeleri yaptım.
      (http://nergismevsimi.blogspot.com.tr/2012/09/gecmis-olsun-kurabiyeleri.html )
      Ali'ye gelince nişan sırasında biz yazlıkta olduğumuzdan ve çok sonra öğrendiğimizden kurabiye yapamadım ama yeter ki böyle mutlu günler olsun da, Ali'nin kurabiye alacağı olsun :) Gençlere ben de mutluluklar diliyorum.Sevgilerimle...

      Sil
  5. Sevgili Nergis, ne kadar büyük bir incelik. Çok teşekkür ederim. Biraz geç kaldım teşekkür için ama haberdar olmamamdan kaynaklandığı malum ama gerçekten çok mutlu oldum. Ellerine, yüreğine sağlık. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar geçmiş olsun Şennur'cuğum,önemli olan sağlığına kavuşmuş olman,biraz moral olabildiysem ne mutlu bana :)Sevgiler.

      Sil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...