10 Ekim 2012 Çarşamba

3.İZMİR YEMEK BLOĞU YAZARLARI BULUŞMASI

     İzmir Yemek Bloğu Yazarları Buluşması'nın üçüncüsü,bu pazar günü çok güzel bir ortamda,çok güzel dostlar ve onların getirdiği birbirinden güzel ikramlarla yapıldı.Birinci buluşmada İzmir'de olmama rağmen haberim olmamış, katılamamıştım.İkinci buluşmamız da çok güzel bir ortamda olmuştu, güzel bir gün geçirmiştik.Üçüncü  buluşmada  katılım sayısı artınca daha büyük bir mekanda toplanıldı.Çok  sayıda blog yazarının katılımı  ile unutulmayacak bir gün yaşadık.
     Yıllardır yaptıklarını,yazdıklarını takip ettiğim, yazıştığım pek çok  blog yazarı ile tanışma fırsatı buldum. Hep birlikte bir gün geçirip, sohbet etmek bence bu buluşmanın en güzel tarafıydı.

        Toplantının adı üstünde,Yemek Bloğu Yazarları Buluşması olunca birbirinden güzel o kadar çok çeşit yiyecek oluyor ki,çoğunun tadına bakamadığınızı ancak sonradan fotoğraflardan görüp, anlıyorsunuz. Herkes, her şeyin bir parçada olsa tadına bakabilsin diye, küçük parçalı yiyecekler yapma fikrine profiterol  uygun olur diye düşünüp, ben de bu güzel toplantıya profiterol yapıp,götürdüm.
     Bu organizasyonun herkesi mutlu etmesi için emek harcayan,buluşmayı en ince ayrıntısına kadar planlayan organizasyon komitesinde ki arkadaşlarımıza ve bu toplantıda da bizi yalnız bırakmayıp sponsor olan,YUVA MAYA, KNORR, CARTE D'OR, DR.OETKER, NİVEA, KOROPLAST, FORM STÜDYO, SWEET VIA,SELVA, PINAR, SİGNAL, FAIRY, OBA ÇAY, KESKİNOĞLU ve RAVİKA firmalarına da teşekkürler.

17 yorum:

  1. Seni daha yakından tanıdığım için çok mutlu oldum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Kalp kalbe karşıymış Sibel'ciğim, ben de çok memnun oldum.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir buluşma olmuş,İstanbul'a taşınmadan önce olsaydı bir İzmirli olarak ben de katılırdım.İkinizle de tanışmak çok isterdim.İstanbul'a geldiğiniz zaman mutlaka beklerim.Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok güzel bir gün oldu.Ben de,seninle tanışmayı çok isterim.
    İstanbul'a gelirsek uğrarız yada bir daha ki buluşmaya misafirimiz olursan seviniriz :)

    YanıtlaSil
  5. Ne hoşşşş , ne eğlenmişsinizdir hep beraber :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok hoş bir gün oldu.Keşke siz de gelebilseydiniz :)Sevgiler.

      Sil
  6. Müthiş bir süpriz oldu benim için. "Ben Nergis" deyiverdin ya kalabalığın içinden, en büyük hayranın olduğum için dünyalar benim oldu. Çok ama çok memnun oldum Nergis. Okula da beklerim, eve de. Benden kurtuluş yok artık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden kurtulmak isteyen kim Özlemaki'ciğim.Senin geleceğini düşünerek biraz da tanışma heyecanı ile gitmiştim toplantıya.İnan ben de çok mutlu oldum,bundan sonra birlikteyiz.Öpüyorum seni ve Yunusaki'yi.

      Sil
  7. Canım gerçekten güzel bir gündü. Herşey çok güzeldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sedef ablam da iyi ki beni davet etmiş, iyi ki de gelmişim. Çok eğlendim. İlk defa katıldığım buluşmaya neden daha önce de katılmadım diye de çok kızdım kendime:)))
    İnşallah Nisan ayındaki buluşmada tanışma ve sohbet etme fırsatı da buluruz:)
    Ellerine sağlık profiterol yıkılıyordu. Bayıldık kızım ve ben:)))
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kızına bayıldım,o ne şirinlik :) Bundan sonra da seninle ve tatlı kızınla nice paylaşımlara.Sevgiler.

      Sil
  8. Offf ben kaçırdım bu güzel yüzleri yakından görmeyi bir sonrakine inş.hepinizin ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan bizim de gözlerimiz seni aradı.Bir daha ki toplantı da görüşebilmek dileğiyle.Sevgilerimle.

      Sil
  9. Canım çok keyifli bir yazı olmuş.O gün malum çok yoğundum ordan oraya koştırmaktan bu yüzden ne yazıkki fırsat bulup sohbet edemedik ama inşallah bir dahaki sefere acısını çıkarırız.Emeğine sağlık.Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler Hülya.Organizasyonda görevli olunca yoruldunuz,sohbete fırsat kalmadı :)Görüşmek üzere ...

    YanıtlaSil
  11. Cok guzel anlatmissin Nergiz hanim yureginize saglik harika bir gundu sizinle sanirim tanisamadik bir dahaki etkinlikte gorusmek uzere.
    sevgiler.
    www.ozguluntarifleri.com

    YanıtlaSil
  12. Tanışmak istediklerim arasında olmanıza rağmen,zaman o kadar çabuk geçti ki. Bir ara sizinle konuştuk ama tanışamadan ayrıldık.Bir daha ki buluşmaya diyelim :)Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...