19 Aralık 2012 Çarşamba

GÜRHAN VE PELİN'E MUTLULUKLAR

Şeker hamurlu kurabiye tarifi
Düğün kurabiyesi nasıl yapılır
     Çalışma hayatına ilk başladığımız yıllarda biz de, arkadaşlarımızın çoğu da yeni evliydi.Sonra zaman nasıl hızlı geçti de çocuğumuz olacak yaştakiler iş arkadaşlarımız oldu bilemiyorum.Gürhan bizim emekliliğe yaklaştığımız günlerde işe başladı, son günlerimizde iş arkadaşlarımızdan oldu ama kalbimizde ki yeri iş arkadaşının çok ötesindeydi her zaman.Biz onu o kadar sevdik ki, eşim her zaman bir kızım olsa gözüm arkada kalmaz sana verirdim derdi ama kızımız olmayınca biz oğlumuz Gürhan'ı verdik,Pelin kızımızı aldık.Dilerim; yüzlerinde tebessüm, yüreklerinde sevgi ile nice yıllar birlikte, mutlu yaşasınlar.
     Blog dünyasına girmeye karar verdiğim günlerde blog ile ilgili, nerede ise bütün teknik sorunları, bazen geceler boyu uğraşarak Gürhan halletti.Bu kadar çok emeği varken Ankara'da çok istememe rağmen ona kurabiye, pasta yapamamıştım.Kısmet düğünü için kurabiye yapmakmış.Gerçi, düğün telaşesi içinde kurabiyeleri ulaştırmak biraz zaman aldı ama ben çok özenerek yapınca bir an önce ellerine geçsin istedim. Kurabiyeleri her zaman ki kurabiye hamuru tarifi ile yapıp, ön kısmına gelin damat figürü, arkasına ise isimlerini ve düğün tarihlerini yazdım.Bu mutlu günlerine ait benden ufak da olsa bir hatıra kalsın istedim.


31 yorum:

  1. Çok güzeller.Çifte mutluluklar dilerim.Elinize sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Gelinle damat da çok güzellerdi :) dilerim mutlu olsunlar.

      Sil
    2. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Ellerine sağlık. Çok şirin olmuşlar.İnşallah vaktinde ellerine ulaşabilmişlerdir. :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,sonunda ulaştılar :)

      Sil
    2. Tam vaktinde elimize ulaştılar :) Gerçeklerini görseniz daha çok hoşunuza giderdi.. Nergiz Ablaya yine bizi kendisine hayran bıraktı :)

      Sil
  3. Bayıldım, ne kadar temiz ve zarif çalışmışsınız.Elinize sağlık.Ayrıca mutluluklar.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Ihlamurcum,sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Bence de çok hoş olmuşlar . Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Nergiz Able & Mustafa Abi..
    Düğün zamanında aldığımız en kıymetli hediyelerin başında gelen bu hediyeniz ile eşimi de beni de çok mutlu ettiniz. Bu kadar emek verip yorulduğunuz bu değerli hediyenizi düğün telaşından dolayı gecikmeli almak zorunda kaldığımız için bizi bağışlayın.. Emeğiniz ve yazmış olduğunuz satırlarınızın önemi bizler için çok kıymetli.. Her zaman olduğu gibi yine beni mahcup ettiniz.. :) Hakkınızı helal edin. Ömür boyu ailece hep birlikte sağlıklı ve mutlu bir gelecek dileklerimle.. - Gürhan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gürhan'cığım,Sizde bizler için çok kıymetlisiniz.Öyle güzel şeyler yazmışsın ki asıl ben mahcup oldum,ne yazacağımı bilemedim.Hakkımız sana her zaman helal.Dilerim siz de hep mutlu olursunuz,sevgiler.

      Sil
  7. Sevgili Nergiz Abla ve Mustafa abi;
    Ben Gürhan'a göre sizi daha geç tanıdığım için biraz daha şanssız gibi görünsem de sizleri tanıma fırsatı bulduğum için kendimi şanslı insanlar grubunda sayıyorum :) Hediyelerinizi ilk gördüğümde gözlerime inananamadım, emeğinize ve işçilğinize hayran kaldım. Gürhan sizler hakkında çok güzel anılar paylaşıyor benimle. İnşallah gelecek zamanlarda ben de sizleri daha yakından tanıma fırsatı bulurum. Bu arada Nergiz Abla Blog una bayıldım. Çok fazla çeşit var. Yemek tarifleri çok ilgimi çekiyor. Senin gibi yetenekli bir tanıdığımın olması ayrıca memnun edici. Bundan sonra blogun sıkı takipçisi olacağım. Bu arada Gürhan tiramusu ve zeytinyağlılarınızı çok methetti. İnşallah en kısa zamanda tariflerinizi denemek istiyorum. Düğün hediyeleriniz için çok teşekkür ederim. Mustafa Abiyle sana hayırlı bir gelecek diliyorum. Teşekkürler. Saygılar. Pelin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pelin'ciğim,bizim de çok güzel anılarımız var unutamadığımız.Çok güzel şeyler yazmışsınız,çok teşekkür ederim.Dilerim,çok mutlu olursunuz.

      Sil
  8. Nergis'cim ne kadar güzel bir hediye olmuş. Çok zarifsin. Yeni evli çifte de mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sibel'ciğim,mutlu olmaları bizi de çok mutlu etti,güzel bir anı bırakabildiysek ne mutlu :)

      Sil
    2. iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.. :)

      Sil
  9. Bende önce çifte ömür boyu mutluluklar dilemek istiyorum Nergis ablacım ve ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş kurabiyeler bayıldım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sibel'ciğim,dilerim hep mutlu olurlar.Sevgiler.

      Sil
  10. Nergis hanımcığım ellerinize sağlık.Kurabiyeleri özenle ve sevgiyle yaptığınız belli oluyor.Çok hoş bir sürpriz olmuş.Yeni evli çiftlere de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saniye'ciğim,gerçekten çok sevdiğimiz gençlerdi,özenerek yaptım.İyi dileklerin için teşekkürler,umarım mutlu yıllar geçirirler birlikte.

      Sil
  11. Gürhan ve Pelin olasım geldi:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer mutlu çiftlere de yapabilirim mesela evlilik yıl dönümlerinde Serap ve eşine :) Sevgiler.

      Sil
  12. Ne kadar hoş,ne kadar ciciler!
    Harika gözüküyorlar canım,ellerine emeklerine sağlık.
    Gürhan ve Pelin'e sonsuz mutluluklar diliyorum :)
    Muhabbetle..

    YanıtlaSil
  13. MaşAllah kuzuma ellerine sağlık.
    ne kadar zarif olmuş.
    çifte mutluluklar:)

    YanıtlaSil
  14. İyi dilekleriniz için,çok teşekkürler,sevgiler.

    YanıtlaSil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...