3 Aralık 2012 Pazartesi

İZMİR BUTİK PASTACILAR VE KURABİYECİLER BULUŞMASI

 

     İzmir Butik Pastacılar ve Kurabiyeciler Buluşması bu hafta sonu aynı zevkleri paylaşan; pastalardan, kurabiyelerden, şeker hamurlarından kendilerine renkli,tatlı bir dünya kurmuş bloggerlerin bir araya gelmesi ile İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.
     Bloğumda hem yemek,hem de butik pasta,kurabiye tarifleri paylaştığımdan hem yemek buluşmalarına hem de pasta,kurabiye buluşmalarına davet edilerek,birbirinden tatlı,yeni yeni arkadaşlarla tanışma olanağım oldu.Çoğu profesyonel olarak çalışan bu kadar pastacının katıldığı bir etkinlikte birbirinden güzel tatlılar, pastalar olacağından tuzlu bir ikramla katılmak daha doğru olur diye düşünerek, kırmızı köz biberli çörek yaptım. Bu tarifi daha önce yayınlamıştım ama bu defa katılım çok olacağından hem herkes tadına bakabilsin diye, hem de o kadar çeşit arasında büyük parçalı ikramlıkların bitirilemeyeceğini düşünerek minik minik rulo çörekler yaptım.Her şeyin küçüğü sevimli olur ya,ben de çöreklerin bu minik hallerini daha çok sevdim.Buluşma sonunda tabakta hiç çörek kalmadığını,beğenildiğini görünce çok sevindim.
      Buluşmayı organize eden arkadaşlarımız eminim hazırlıklara aylar öncesinden başlayarak,her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek,bize bu güzel buluşmada bir arada olma,tanışma fırsatı yarattılar.Bir Dilim Daha bloğunun sahibesi Zeynep arkadaşımızın bu güzel buluşma için yaptığı pasta ise çok hafif,çok güzel bir pastaydı.Bu buluşmamızda Kanal 35 televizyonu ve sponsor firmalar bizi yalnız bırakmadılar,günü bizimle geçirdiler, çoğunu zaten bildiğimiz,kullandığımız ürünlerini tanıttılar.Buluşma sonunda sponsor firmaların hediye ettiği ürünleri o kadar çoktu ki,pek çoğumuz taşımakta güçlük çektiğimiz ürünlerle eve döndük.O kadar çok sponsor firma vardı ki,umarım isimlerini unutmadan hepsini yazabilirim.Bu arada,o gün sanıyorum şanslı günümdeydim, Barmar firmasından hediye çeki ve Turmalin Güzellik Merkezi'nden cilt bakımı kazandım. Genelde biletine amorti bile çıkmayan bana  çekilişten bir şey çıkması,belki şansım dönmüştür düşüncesi ile beni ayrıca mutlu etti.
     Katılımcı sponsor firmalarımız,
    Barmar, Turmalin Güzellik Merkezi,Uzman Laboratuvarı, Food Products, Keskinoğlu, Ravika, Orkide Yağları, Eker, Doğadan Çayları, Frito Lay, Dr.Oetker, Superfresh, Artemis Şarapları, Sweet Via, Sinangil Unları, Yuva Maya, Vanish, Air Wıck, İlyas Gönen Kuru Kahveci, Alpro Soya Sütü, Dore, Can Dijital Baskı, Dettol...
     Buluşmada emeği geçen arkadaşlarımıza ve sponsor firmalarımıza çok teşekkürler.

10 yorum:

  1. Canım kalemine sağlık, çok güzel bir gündü ve sizlerle olmaktan çok mutlu oldum:)Sevgilerimi yolluyorum...

    YanıtlaSil
  2. Bence de herkes için güzel bir gün oldu,tekrar görüşmek üzere :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. bende ekipte olduğum ve sizleri tanıdığım için çok mutluyum fotolar içinde teşekkürler.ayağınıza sağlık geldiğiniz için

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler nergis hanım bizde katılımınız için teşekkür ederiz görüşmek üzere sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere,sevgiler.

      Sil
  5. Nergis hanım ellerinize ve kaleminize sağlık.Sizinle tanıştığıma çok mutlu oldum.Hep birlikte eğlenceli bir gün geçirdik.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.....Sevgiler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok memnun oldum,güzel bir gündü,en güzeli de sizlerle tanışmaktı.Sevgilerimle.

      Sil
  6. Güzel bir organizasyon olmuş. Umarım Nisan'daki yemek bloggerleri toplantısı da çok güzel olur. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel'ciğim,senin de bildiğin gibi öyle bir enerji oluyor ki bu toplantılarda,eminim yemek bloggerleri toplantısı da güzel olacaktır.Sevgiler.

      Sil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...