28 Şubat 2013 Perşembe

BİLGEHAN'IN DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Şeker hamurlu doğum günü pastası tarifi
Iphone lu çocuk pastası
    Çok yakın arkadaşlarımızın biricik oğlu Bilgehan'ın bu gün doğum günü.Günümüzde ki pek çok genç gibi bir elinde ıphone sürekli mesaj çekerken, bir eli laptopunda olan, aynı anda televizyonda belgesel seyredip, müzik dinleyebilen yani teknolojiye çok yakın yaşayan bir genç.Yaptığım pastada teknolojiye bu kadar yakınlığından esinlenerek, onu hep hatırladığım şekilde elinde ıphone ile yapmak istedim.
  Bilgehan'cığım, doğum günün kutlu olsun.Dilerim, ıphone ile güzel müzikler dinlerken, hep iyi haberler, mesajlar alırsın. Nice nice yıllara, mutlulukla, sağlıkla, teknoloji ile :)

12 yorum:

  1. Nergizcim, günümüz gençliğini çok güzel anlatan bir tasarım olmuş. İçi de mutlaka çok lezzetlidir.
    Güzel bir ömür diliyorum.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,güzel dileklerin için.Kakaolu pandispanya yapıp,kremasına damla çikolata ekleyerek pasta yaptım.Umarım tadı da beğenilmiştir.Sevgiler.

      Sil
  2. Sevgili Nergis ne güzel düşünmüşsün gerçekten çok beğendim. Emeklerine sağlık, hayli uğraşmışsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler,beğenmene sevindim.Malum,biraz uğraşmadan hiç bir şey olmuyor :) Önemli olan harcanan emek sonucunda mutlu edip,güzel bir anı bırakabilmek.Sevgiler.

      Sil
  3. Eline sağlık mimar hanım.Çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Bankacı arkadaşım :) Sevgiler.

      Sil
  4. Nergis'cim muhteşemsin. Harika olmuş. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım,o senin güzel görüşün,beğenmene sevindim.Sevgiler.

      Sil

  5. Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... "Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, ...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş..


    Can Dündar
    IYIKI VARSINIZ!
    Engın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Engin'ciğim,Dilek'ciğim,Bilgehan'cığım;Can Dündar bizim de duygularımıza tercüman olmuş :) Sizlerde bizim için öylesiniz.Her zaman hep yanımızda oldunuz,dilerim uzun yıllar hep yan yana oluruz.Sevgiler hepinize...

      Sil
  6. Lezzeti de fikri kadar muhtesem olmus.bir arkadasim kizina bil bakalım bu kim diye pastanin resmini gosterince şıp diye "Bilgehan abim " demis!! O kadar da benzemis yani!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgehan'a benzetmek ne mümkün,o şeker hamurundan daha şeker ama gene de biraz benzediyse ne mutlu bana.Nice mutlu,başarılı yıllar Bilgehan'a...

      Sil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...