6 Aralık 2013 Cuma

5.İZMİRLİ YEMEK BLOĞU YAZARLARI BULUŞMASI


     Geleneksel hale gelen yemek bloğu yazarları buluşmasının beşincisi geçtiğimiz pazar günü;Sende Pişir,Mis Kokulu Lezzetler,Hep Leziz,Egeden Tarifler,Dilodan Tarifler bloglarının yazarları  ile birlikte benimde yer aldığım organizasyon komitesi tarafından düzenlendi.Bu buluşma,muhteşem İzmir Körfezi manzaralı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nin A7 Şehir Kulübünde 52 yemek bloğu yazarının katılımıyla yapıldı.Buluşmaya katılacak blogger arkadaşlarımızın güzel bir gün geçirmesi için,mekan seçimi ile başladığımız çalışmalar son güne kadar hız kesmeden devam etti.

     Blogger arkadaşlarımızı karşılamadan önce Renkli Kolonya bloğunun hazırladığı,çekiliş için kullanacağımız numaraların yapıştırıldığı minik lavanta şişelerini ve Nilabell Makaron'un hazırladığı rengarenk makaronları girişe yerleştirdik. 
      Ben de blogger arkadaşlarıma o günün anısına,hobilerine mümkün olduğu kadar yer vermeye ve kendilerine benzetmeye çalıştığım şeker hamuru ile kapladığım kurabiyeler yaptım.Kurabiyelerin daha sonra yenilebileceğini düşünerek ellerinde anı olarak kalması için,kurabiye fotoğrafının da yer aldığı çift taraflı bir davetiye ve afiş hazırladım.Kurabiyeleri bayatlamaması için etkinliğe son bir hafta kala yaptığımdan zamanım çok azdı o nedenle aslında istediğim kadar ayrıntıya yer veremediğimi düşünürken,arkadaşlarımın yoğun ilgisi ve beğenisi beni hem şaşırttı hem de çok sevindirdi.Bir hafta boyunca profillerinde yaptığım kurabiyeleri paylaşmaları ise bence çok ince bir düşünceydi,bu jestleri için ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum.
     İki seçenekten oluşan öğle yemeğine,tavuklu kirde ve fener balığı kavurması dışında ege otları, zeytinyağlıları tabağı,ara sıcaklar ve meyve ikramı ile devam edildi.Ayrıca Dr.Oetker'in kurduğu standda güler yüzlü elemanlarının hazırladığı mozaik pastalarının tadına bakıldı.Yemeklerinden,servisinden memnun kaldığımız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinin Reklam yönetmeni Derya İzgiş'in son dakikaya kadar süren ilgisine ve elemanlarının güler yüzlü servisine ayrıca teşekkürler...
     Sponsor firmalarımız bu etkinliğimizde de bizi gene yalnız bırakmadılar.Her arkadaşımızın evlerine küçük de olsa hediyelerle dönmeleri bizi ayrıca mutlu etti.Bu etkinlikte bana da Porland'dan porselen sahan ve Martı yayınlarından Melissa Senate'nin Aşk Tanrıçası'nın Yemek Okulu kitabı çıktı.
 











Etkinliğimize destek veren,tüm sponsor firmalarımıza çok teşekkür ederiz.
http://www.bacacafe.com/
http://bumerang.hurriyet.com.tr/ 
http://www.durubulgur.com/ 
http://www.droetker.com.tr/
http://www.chado.com.tr/ 
http://www.emsan.com.tr/ 
http://www.evim.net/ 
http://www.estuz.com.tr/ 
http://aryıldız.com/ 
http://www.figenkaravas.com/
http://www.feast.com.tr/ 
http://ekofit.com.tr/ 
http://www.mutlumutfaklar.com/fairy/ 
http://www.gurmereyon.com/ 
İnanlı Yapı : Eski İzmir Caddesi No : 319 Karabağlar / İzmir Tel: 02322261088 
http://www.imse.com.tr/
http://www.mentos.com.tr/
www.nilabellemacaron.com
http://www.porland.com.tr/ 
http://www.pepsico.com.tr/
http://renklikolonya.blogspot.com/
http://www.selva.com.tr/ 
http://www.sokeun.com.tr/
http://www.tepekuleizmir.com/ 
http://www.tazemasa.com/ 
http://www.ugur.com.tr/ 
http://www.vivident.com.tr/ 
http://www.ykm.com.tr/kurumsal/ 
www.cheetos.com.tr
www.liptonicetea.com.tr
www.tropicana.com 
www.fritolay.com.tr 
www.martiyayinlari.com
www.bademmutfak.com

     Çekiliş bitip,Baca Cafe'nin hazırladığı pastalar da ikram edildikten sonra blogger arkadaşlarımıza sponsor firmaların ürünlerini ve Bocuruk,Lezzet Kahvesi,Vakit Buldukça,Kelebek Günlüğüm,Nefis Kokular bloglarının sahibi arkadaşlarımıza da önümüzde ki etkinliği düzenlemeleri için görevi teslim ettik :) Bu günü çektiği güzel fotoğraflarla hep hatırlamamızı sağlayacak Figen Karavaş Photograpy'e ve etkinliğimize katılan yemek bloğu yazarı arkadaşlarımıza çok teşekkürler.Biz geçen zaman da ekip olarak,güzel bir gün geçirilebilmesi için uğraştık ,başarılı olduğumuzu umut edip yeni ekibimize de önümüzde ki etkinlikte başarılar ve kolaylıklar diliyorum. 


16 yorum:

  1. Herşey çok güzeldi Nergis.Defalarca söylediğimiz ve hala söylemekten bıkmadığımız ve bıkmayacağımız :) Profil Kurabiyeler için çok teşekkür ederiz. Ellerine kollarına sağlık. Başka etkinliklerde görüşmek üzere..
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de defalarca ilginize ve beğeninize teşekkür ederim Şeniz'ciğim :) Görüşmek üzere,sevgiler.

      Sil
  2. Çok teşekkür ederiz Nergiz Hanım. Tüm ekip süpper çalışmışsınız. Ellerinize emeğinize sağlık. Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Aslı,güzel bir gün geçirmenizi sağlayabildiysek ne mutlu bize :) Sevgiler.

      Sil
  3. Ellerine sağlık Nergiscim çok güzel yazmışsın...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Dilek'ciğim,darısı başına :) Sevgiler.

      Sil
  4. Sizinle birlikte çalışmak keyifliydi, ablacım günün unutulmaz anısı kurabiyeler için de tekrar teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğiniz için ben teşekkür ederim.Bu ekibin için de yer almak benim için de gerçekten çok keyifliydi.Yeni etkinliklerde bir arada olabilmek dileğiyle,sevgiler.

      Sil
  5. nergis'cim harika bir buluşmaydı. Emeklerinize sağlık. hele senin kurabiyelerin unutulmazdı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel'ciğim,senin de katkılarına çok teşekkürler.Arkadaşlarımızın anılarında güzel bir gün kalırsa ne mutlu bizlere,sevgilerimle.

      Sil
  6. Nergis ablam klasik oluyor ama gerçekten herşey çok güzeldi fakat günün bombası bence kurabiyelerdi:)Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,kurabiyeni beğenmene ve etkinliğe gecikmeli de olsa katılmana sevindim.Sevgiler.

      Sil
  7. Kurabiyeler o kadar mükemmeldi ki anlatamam. Her biri sanat eseriydi. Eline yüreğine sağlık ablacım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım,ben de seni ve bal yanaklı Duru'yu gördüğüme çok sevindim.Sevgiler.

      Sil
  8. Herşey mükemmeldi, ellerinize emeğinize sağlık hepinizin ve özellikle kurabiyeler için "senin:" ) Sevgiler Nergisçim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serap'cığım,biz de katılımınız için çok teşekkür ederiz,bir arada olmasak böyle güzel bir gün olmazdı.Yeni etkinliklerde bir arada olmak dileğiyle,sevgiler.

      Sil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...