27 Nisan 2014 Pazar

SILVERLINE CUPCAKE SÜSLEME ETKİNLİĞİ

     Yeni nesil mutfak keyfi SILVERLINE firmasının 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında İzmir Forum Bornova'da düzenlediği; 3-12 yaş arası gerçekten yeni nesil :) çocuklarımızın katıldığı Cupcake Süsleme Etkinliği'nde rengarenk şeker hamurları ile cupcakeleri hep beraber süsledik.Başlarında aşçı şapkaları ve önlükleri ile minik birer şef olarak cupcakelerini süsleyen çocukların ve ailelerinin etkinliğe ilgisi oldukça fazlaydı.Değişik yaş gruplarında ki kız ve erkek çocuklar belki de oyun hamurlarına yatkınlıklarından dolayı,el becerilerini ve yaratıcılıklarını sonuna kadar kullandıkları bu etkinlikte, renk renk şeker hamurlarını merdane ile açtılar ve beğendikleri kalıpları kullanarak kestikleri hamurları üzerine yapıştırdılar,rengarenk bonibonlar ve şekerlerle çok büyük bir sabır ve zevkle cupcakelerini süslediler.Oyun hamurundan farklı olarak şeker hamurunun yenilebildiğini öğrenmek ve minicik elleriyle kendi süsledikleri cupcakeler ile birlikte hediye edilen ''Silverline ile Kavramların Eğlencesi'' kitabı onları ayrıca mutlu etti.Mutfaklara yenilikçi,teknolojik ve estetik ankastre ürünler kazandıran Silverline firması çocuklarla birlikte keyifli bir gün geçirmemizi sağlarken,gün boyunca ürünleri hakkında da ilgilenenleri bilgilendirdi.

4 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik olmuş,emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey için çok teşekkür ederim Dilek'ciğim,çocuklarla birlikte olmak güzeldi.Umarım onlar için de eğlenceli bir gün olmuştur.Sevgilerimle.

      Sil
  2. Yerim ben onları :) maşalah hepsinede.. Emeklerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Gerçekten etkinliğe katılan yenilebilecek kadar tatlı ve minik çocuklar vardı ve o üç yaşlarında ki minikler o kadar gayretliydiler ki :) Sevgilerimle.

      Sil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...