30 Ekim 2015 Cuma

PRİL VE AÇELYA AKKOYUN İLE İZMİRLİ BLOGGERLERİN BULUŞMASI

     Yıllardır evlerimizde kullandığımız Pril, Türkiye'yi il il gezerken ilk durak olarak seçtiği İzmir buluşmasına blogger arkadaşlarımla birlikte ben de davetliydim. Buluşma mekanı olarak seçtikleri Forum Bornova'da ki Midpoint'te, Pril'in marka yüzü Açelya Akkoyun ve Pril ekibi ile yediğimiz öğle yemeğinden sonra Pril ürünleri hakkında bilgi aldık ve deneyimlerimizi paylaştık.Yemekten sonra etkinlik Forum Bornova'da halka açık alanda yapılan eğlenceli yarışmalarla devam etti.Kazananlara çeşitli ödüller verildi.    
     Pril; gittiği şehirlerdeki kadınlarla, blog yazarları ile buluşuyor ve düzenlediği keyifli yarışmalara katılan kadınlar arasından önce şehrin en hamarat hanımını daha sonra da değişik illerden seçilenlerin katılımı ile İstanbul'da düzenlenen yarışma ile Türkiye'nin en hamarat Hanımını belirliyor.Bu serüveni (@PrilTurkiye) resmi instagram hesabından takip edip fotoğrafını  #enhamaratbenim hastagi ile paylaşarak Pril'den sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.
     Bu etkinliği düzenleyen, Med Partners Ajansa, Müşteri Direktörü Müge Akay'a, yakından tanıma fırsatı bulduğumuz Açelya Akkoyun'a, Pril ekibine ve emeği geçen herkese teşekkürler...

2 yorum:

  1. ayy ne güzelmiiş. hangi blogçular vardı kiii :) bloguma da hoşgeldiniz görüşürüüüzz bi de ne güzel tarifler var sende yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, beğendiğinize sevindim :) Pril etkinliğine davetli olarak katıldık, İzmirli bloggerlerden kimleri tanıyorsunuz bilmiyorum ama Pembe Kekik, Egeden Tarifler,Hep Leziz, Sofra Keyfim, İzmirden Lezzetler, Akdeniz Akşamları, Lokum Pilavı hatırladıklarım :)

      Sil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...