12 Kasım 2016 Cumartesi

NİŞAN KURABİYELERİ

Şeker hamurlu kurabiyeler
Nişan Kurabiyeleri
Nikah Kurabiyeleri
Gelin Damat kurabiyeleri
     Bu kurabiyeleri blogdaşım, sevgili arkadaşım Lezzetli Somunlar Serap'cığımın biricik oğlu Ulus'un nişanında dağıtılmak üzere neredeyse bir yıl önce yapmıştım ama zaman öyle bir geçmiş ki, ülke gündeminden vakit bulup da bir türlü paylaşamamışım.Artık daha fazla ara vermeden paylaşım için, nişan gününü kaçırdım bari nikahlarının olduğu günü kaçırmayayım diye düşündüm :) 
Pervin ve Ulus'a ömür boyu mutluluklar diliyorum.

5 yorum:

  1. Çok güzel hazırlamışsınız, dediğiniz gibi zaman nasıl geçiyor insan anlayamıyor bile...
    Ayrıca bunları bende yapabilir miyim diye sormaktan kendini alamıyorum, bunları yapmak zor mu? Öğrenmem ne kadar zaman alır?

    Blog sayfamda da yeni çıkmış olan şarkılar var, ileride ismini bayağı duyacağımız Feride Hilal Akın bir şarkı seslendirmiş sen yoksun diye;

    Sesin yankılandı kulaklarımda hep
    İsmini sayıklarım hala
    Uykular zehir oldu kalbim sancı
    Doğru mu yaptıkların söyle

    ilginizi çektiyse sayfama beklerim...

    Ayrıca yanda yazdığınız kısa hayat hikayeniz gayet ilginç, umarım evi tercih etmekle çocuklarınızı daha iyi eğitebilmişsinizdir, yeni yazılarınızda görüşmek üzere...




    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.İsterseniz siz de yapabilirsiniz tabii, bu konuda arkadaşların verdiği kurslar var, youtube videoları var...Ne kadar zamanda ne aşamaya gelirsiniz o biraz da sizin yeteneğinize ve bu işe zaman ayırmanıza bağlı diye düşünüyorum. Hayat hikayem çok da ilginç değil aslında yaklaşık 25 yıl çalışıp, emekliliğe karar verdim halen çalışan arkadaşlarım olduğu için evi tercih ettim diyorum yoksa epey uzun ve zor şartlarda bir çalışma hayatım oldu :) Yeni çıkmış şarkılar konusu ilginç ama ben bu konuda biraz tutucuyum sanıyorum.Halen eski müzikleri ve sanatçı saydıklarımı dinliyorum.Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sevgilerimle.

      Sil
  2. fazlasıyla şirinler ben bunları yemem saklarım ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nişan için yapıldığından zaten hatıra amaçlı saklanıyordur diye düşünüyorum :) Çok teşekkür ediyorum, sevgilerimle.

      Sil
  3. İlginiz ve beğeniniz için çok teşekkür ediyorum ama maalesef yarışmalara pek sıcak bakmıyorum.

    YanıtlaSil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...