23 Ocak 2017 Pazartesi

ÇOK KEDİLİ PASTA

Kedili pasta
Kediler pastası
Doğum günü pastası
Şeker hamurlu pastalar
     Ülke gündemi nedeniyle karalar bağlamışken, çok uzun zamandır değil pasta, yemek yapmak bile içimden gelmiyordu ama bu karamsar havayı biraz olsun dağıtmak için akraba günümüzü doğum günü partisine çevirip, bir aradayken Figen'in doğum gününü de kutladık. Ben de doktor olan kuzenimiz Figen'in evdeki, sitedeki hatta semtteki tüm kedilerin hastalıkta, sağlıkta koruyucusu ve kollayıcısı olması sebebiyle onun hayatındaki kedilerin sayısı kadar olamasa da ona bol kedili bir doğum günü pastası yaptım. Figen'ciğim doğum günün kutlu, mutlu, sağlıklı ve kapında bekleyen onlarca kediyle birlikte olsun :) Nice yıllara sağlıkla...

6 yorum:

  1. Bastalar muhteşem ama az şekerli veya diet olsa tadından yenmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef olması gerektiği kadar şekerli ve zaten kaplaması da şeker hamuru :) İnce bir dilim yiyerek diyet olabilir ancak :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş.Ne kadar teşekkür etsem az.Ellerine sağlık.Hepimiz için dileğim ülkemizin güzel huzurlu günlere sihirli bir değnekle ulaşması.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Huzurlu günlerde hep beraber nice yıllara :)

      Sil
  3. Vallahi bayıldım ben bu böreğe tam bir kurtarıcı kalabalık misafir için kesinlikle yapacağım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özgen hanımcığım sanırım bir sonraki posta yorum yazmışsınız :) Bence de kalabalık misafir için çok pratik ve bereketli börek, size de kolay gelsin :) Sevgiler.

      Sil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...