18 Nisan 2018 Çarşamba

SAZAN BALIĞI PASTASI

Sazan balığı pastası
Balık pasta
Şeker hamurlu balık pasta
Şeker hamurlu doğum günü pastası
     Bu pastayı çok büyük balıklar tutan Çetin'lerin en büyüğü Ayhan amcamızın doğum günü için geçtiğimiz haftalarda yaptım. Ayhan amcamızın tuttuğu balıklar kadar büyük olsun diye ben de pişirdiğim pandispanyayı dört beş kat halinde, aralarına krema sürerek yonta yonta yetmiş santim boyunda sazan balığı yapıp, şeker hamuru ile kapladım. Doğum günün kutlu olsun Ayhan amcacığım; nice yıllara, sağlıkla, mutlulukla...



4 yorum:

  1. Muhtesem olmus,tablo gibi masaallah,ellerinize sagli, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, sevgilerimle...

      Sil
  2. Maşallah balığa o kadar çok benziyor ki, onun tatlı bir tadının olması bile interesan geliyor insana😊 Ellerinize, emeğinize sağlık. ÇOKK güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen beklediğimiz gibi olmuyor değil mi :) Çok teşekkürler.

      Sil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...