Lidaki Tava Tarifi 
Lidaki Tava Nasıl Yapılır
Malzemeler: 
Yapılışı: 
- Bol su altında balıkların içi temizlenip, kağıt havlu üzerinde suyunun süzülmesi için bekletilir.
 - Mısır ununa tuz eklenip, balıkların iki tarafı da iyice unlanır.
 - Tavaya biraz zeytinyağı konulup, kızdırılır.
 - Fazla unu silkelenen balıklar tavaya sıralanır.
 - İki tarafı da çevrilerek iyice kızardıktan sonra kağıt havlu üzerinde fazla yağı aldırılıp, sıcak servis edilir.
 




Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.