22 Haziran 2018 Cuma

BAYKUŞLU NİŞAN KURABİYELERİ

Baykuşlu kurabiye
Baykuşlu nişan kurabiyeleri
Şeker hamurlu nişan kurabiyeleri
     Yıllar önce bir gece doğumhane kapısından gözlerimin içine bakarak çıkan o minik bebek büyüdü, okullarını bitirdi ve gencecik bir tıp doktoru olarak peşimizden o da İzmir'e  geldi. Hayatını bundan sonra kendi gibi güzel yürekli bir meslektaşıyla geçirme isteği sonucu geçen hafta aile arasında kız isteme, söz, nişan hepsi bir arada bir tören yaptık :) Elif doğduğunda ben onun şimdiki yaşlarındaymışım, yıllarca Ankara'da yan yana sitelerde birlikte yaşadık geçen yıllarda biz onu her zaman yeğenden çok daha fazlası elimize doğmuş kızımız olarak, oğlumuzda kız kardeşi olarak gördü. Şimdi bir oğlumuz daha oldu. Ben de bu özel günün anısına hatıra olarak saklanması için, baykuşlu figürleri çok sevdiğimden ve özellikle mesleğe yeni başlamış doktorların uykusuz geçen nöbet gecelerinden esinlenerek, pek çok kültürde bilgeliğin simgesi olarak görülen baykuşlu nişan kurabiyeleri yaptım. Elif ve Volkan'a bir arada geçirecekleri mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum, her şey gönlünüzce olsun.

4 yorum:

  1. Elinize sağlık, çok güzel görünüyorlar. :)

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar zahmete değer mi diye düşenmeden edemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güne kadar şeker hamurlu pasta ve kurabiyelerimi gerçekten çok uğraşıp, zamanımı harcayarak ve hiç bir ücret talep etmeden sadece değer verdiğim kişiler için yaptım, iş ki değer verdiğim kişiler de harcadığım emeğe değer versinler :)

      Sil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...