22 Kasım 2015 Pazar

NİŞAN PASTASI

Nişan pastası
Şeker hamurlu nişan pastası
Şeker hamurlu pastalar
     Öğrencilik, askerlik, hapishane ve hastane arkadaşlıkları gibi bazı arkadaşlıklar yıllar geçse de unutulmazmış...Geçen yıllarda pek çok arkadaşımız olsa da, bu anlamda düşünüldüğünde; Gülcan benim en unutulmaz arkadaşım :) İlk gençlik yıllarımızda tanışıp, yıllarca aynı evi paylaşıp, akla gelmez pek çok badireler atlatıp daha sonra çalışma hayatı nedeniyle uzun yıllar ayrı şehirlerde yaşasak da, emeklilikte dönüp dolaşıp gene aynı şehirde buluştuk. Can arkadaşımın biricik kızı Ezgi'mizin birlikte bir ömür geçirmek için seçtiği Mehmet'imiz ile dün gece aile arasında nişan törenleri yapıldı.Ezgi'ciğim de annesi gibi bir kedisever olunca :) nişan pastasında da kediler olsun istedi. Ben de pastanın etrafına; bu mutlu gün için papyonlarını takmış, çiçeklerle süslenmiş kediler ve pastanın üzerine de nişanlı çiftimizin figürlerini becerebildiğim kadarı ile yaptım. Biraz ilk defa iki katlı ve figürlü nişan pastası yaptığımdan, biraz da Gülcan'cığımın kayınvalide olacağı :) bu mutlu günün heyecanı ile yaptığım pasta benim için de değişik bir deneyim oldu. Ezgi'ciğim, Mehmet'ciğim; birlikteliğinize resmi olarak :) ilk adımı attığınız bu gecede ki heyecanınız, mutluluğunuz dilerim bir ömür boyu sürsün, her şey gönlünüzce olsun, nice yıllara birlikte...

16 yorum:

  1. Çok güzel olmuş eline sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Mükemmel görünüyor, ellerinize sağlık. Ezgi ile Mehmete mutluluklar dilerim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem taze nişanlı çiftimiz, hem de kendi adıma çok teşekkürler :) Sevgiler.

      Sil
  3. Eskimeyen sevginin yeni mutlulukları karşılaması..sevgin ayrı güzel pastan ayrı güzel.... Dilerim Ezgi ve Mehmet de hep mutlu olsun ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlarımızın çocukları da kendi çocuklarımız gibi oluyor Dilek'ciğim, belki bir gün Bilgehan'ın da mutlu günlerini görüp onlara da pastalar yaparız :) Çok teşekkürler canım, sevgiler.

      Sil
  4. Çok mutlu olsunlar,Nergisim ne güzel bir görüntü bu eline emeğine sağlık pisilere de bayıldımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Arkadaşım ve kızı da senin gibi kedici Hatice'ciğim, kedili nişan pastası nasıl olacak diye korktum ama neyse ki beğendiler :)

      Sil
  5. ay çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum.Siz de bir kedisever misiniz yoksa :)

      Sil
  6. Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Gençlere mutluluklar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, umarım figürler zamanla daha iyi olacak :)

      Sil
  7. çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...