Bisküvi Pastası Tarifi
İkea Bisküvili Tatlı Tarifi
Portakallı Bisküvili Tatlı Tarifi
Malzemeler:
- 1 paket İKEA portakallı bisküvi ( Annas Apelsin Pepparkakor bisküvi)
- 5 su bardağı süt
- Yarım su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı buğday nişastası
- 2 yemek kaşığı un
- 1 paket Dr.Oetker Creme Ole
Yapılışı:
- Toz şeker, un ve buğday nişastası tencerede karıştırılır.
- Süt azar azar eklenip, sürekli karıştırılarak muhallebi kıvamında pişirilir.
- Soğuyunca Creme Ole eklenip, mikserle koyulaşıncaya kadar çırpılır.
- Servis tabağına biraz krema sürülüp, üzerine bisküviler sıralanır.
- Bisküvi ve krema bitene kadar devam edilip, portakal dilimleri ile süslenir.
- Buzdolabında dinlendirilip, dilimlenerek servis edilir.
DÖRT 4 lük bir tarif olmuş.Sunum ise harika..Elinize sağlık
YanıtlaSilTeşekkür ederim.
Silgörünümü harika eminim tadı da öyledir...elinize sağlık...sevgilerimle...
YanıtlaSilÇok teşekkürler.
Sil