Çikolatalı Grissini Çubukları
Çikolatalı Çubuklar
Malzemeler:
- 1 paket Ülker Grissini
- 1 paket (80 gram) bitter çikolata
- 1 paket Dr.Oetker pasta süsü sprinkles
- Bitter çikolata parçalara ayrılıp, ısıya dayanıklı küçük bir kabın içine konulur.
- Bu kap da içi su dolu daha büyükçe bir kabın içine yerleştirilerek ocağın üzerine konulur.
- İçine hiç su girmemesine dikkat edilen çikolata parçaları benmari usulü eritilir.
- Grissiniler yarısına kadar eriyen çikolataya batırılıp çıkartıldıktan sonra üzerlerine renkli pasta süsleri, çikolata kırıntıları veya hindistan cevizi serpilip, fırın teli üzerinde bekletilerek donması sağlanır.
Elinize saglik
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim.
Sil