Susamlı Milföy Çubukları Tarifi
Milföy Hamurlu Tarifler
- 1 paket milföy hamuru
- 1 adet yumurtanın sarısı
- 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Susam
Yapılışı:
- Milföy hamurları buzluktan çıkartılıp, oda sıcaklığında yumuşayana kadar bekletilir.
- Her kare hamur dört şerit olacak şekilde kesilir.
- Üzerine biraz zeytinyağı ile çırpılmış yumurta fırça ile sürülüp, susam serpilir.
- Şeritler iki ucundan tutularak bir tarafı sağa bir tarafı sola doğru burulur.
- Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizilir.
- Yumurtasız kısımlara da yumurta sürülüp, susam serpilir.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
- Tercihen sıcak olarak servis edilir.
Elinize sağlık harika olmuş
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim :)
SilLeziz görünmekteler. Bhttps://forestofnoreturn.blogspot.com/2018/12/belgesel-yorumu-saglik-komplosu-what.htmleslenme ile ilgili belgesel yorumlarım ilginizi çekebilir.
YanıtlaSilÇok teşekkürler...
SilÇok pratik ve kurtarıcı mahiyetinde bir atırştırmalık. Elinize sağlık ;)
YanıtlaSilBuzlukta bir kaç kare milföy hamuru olması yeterli :) Çok teşekkürler...
Silçok kolay ve pratikmiş, bir ara deneyeceğim.
YanıtlaSilÇok pratik gerçekten, teşekkür ederim.
SilHEM YORUMLADIM HEM TAKİBE ALDIM..ELLERİNİZE SAĞLIK
YanıtlaSilÇok teşekkürler.
SilEnfes görünüyorlar. Elinize sağlık.
YanıtlaSilTeşekkür ederim.
SilBursa daki Rihtim pastanesi ve daha bir cogunda 80 li yillarda pek revacta olan atistirmaligi hatirlattiginiz icin tesekkurler
YanıtlaSilÇok kolay ve güzel bir tarif, ben teşekkür ederim.
Sil