Yabani Kuşkonmaz Kavurması Tarifi
Tilkişen Kavurması Tarifi
Asparagus Kavurması Tarifi
- 1 bağ yabani kuşkonmaz (filiz, ayrelli, tilkişen, aspariçe, asparagus, asfaraca, dilkimen)
- 1 bağ taze soğan yaprağı
- 2 adet yumurta
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Karabiber
- Tuz
Yapılışı:
- Yabani kuşkonmazlar bıçak kullanmadan çıt çıt ses çıkararak kırıldığı sürece çatala gelecek büyüklükte elimizle kırılır.
- Taze soğan yaprakları ince ince doğranıp, tuz da eklenerek yabani kuşkonmazlarla birlikte yumuşayana kadar zeytinyağında kavrulur.
- Yumurtalar kırılıp, piştikten sonra karabiberi de eklenip sıcak servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.