7 Şubat 2020 Cuma

FIRINDA SOMON BALIĞI

Fırında Somon Balığı Tarifi
Fırında Patatesli Somon Balığı Tarifi
Malzemeler:
  • Yarım kilogram somon balığı (kişi sayısına göre somon dilimi) 
  • 1 kilogram patates 
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı 
  • Karabiber 
  • Kırmızı pul biber 
  • Kekik 
  • Tuz  
Yapılışı: 
  • Somon balıkları yıkanıp, kurulanır.
  • Patatesler soyulup, elma dilimi dilimlenir.
  • Patatesler ve somon balıkları zeytinyağı ve baharatlarla iyice karıştırılır.
  • Fırın tepsisine konulup, önceden ısıtılmış 200 derece fırında patatesler yumuşayana kadar pişirilir.

2 yorum:

  1. Çokkkkk leziz görünüyor. Teşekkür ederiz, 👍😊🤚

    YanıtlaSil

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...