Malzemeler:
- 1 su bardağı kuskus
- 1 demet maydanoz
- 1 adet minik küp doğranmış kırmızı kapya biber
- 1-2 adet minik küp doğranmış havuç
- 2-3 adet minik küp doğranmış kornişon turşu
- 2-3 adet taze soğan
Yapılışı:
- Kaynayan suyun içine atılan kuskus yumuşayana kadar makarna gibi haşlanıp, süzüldükten sonra soğuk sudan geçirilir.
- Kuskusa zeytinyağı, tuz ve limon suyu eklenip karıştırılır.
- Kırmızı biber, havuç ve kornişon turşu mümkün olduğunca küçük küçük doğranır.
- Doğranmış maydanoz da eklenip, malzemelerin hepsi karıştırılarak servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.