1 kilogram somon balığı yada kişi sayısına göre somon dilimi
1 su bardağı kadar mısır unu veya un
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Yapılışı:
Somon dilimleri yıkanıp, kurulanır.
Mısır unu ve tuz karıştırılıp, dilimlerin iki tarafı da una bulanır.
Tavaya zeytinyağı konulup, kızdırıldıktan sonra dilimler yan yana yerleştirilir.
Orta hararetli ateş üzerinde balıkların iki tarafı da çevrilerek kızartılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ; ''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.