Minestrone Çorbası Tarifi 
Minestrone Çorbası Nasıl Yapılır 
Malzemeler: 
- 1 adet büyük boy kuru soğan
 - 2 diş sarımsak
 - 5 yemek kaşığı zeytinyağı
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - 1 adet havuç
 - 1 adet patates
 - 1 adet pırasa
 - 1 adet kabak
 - 2 adet domates
 - 1 avuç dolusu karnabahar
 - 1 su bardağı boncuk makarna
 - Yarım su bardağı meksika fasulyesi veya 2 adet taze fasulye
 - Bir kaç dal kereviz sapı
 - 7 su bardağı sıcak su
 - Karabiber
 - Tuz
 
Yapılışı:
- Kuru soğanlar ve sarımsaklar soyulup, küçük küçük yemeklik doğrandıktan sonra zeytinyağında pembeleştirilir.
 - Domates salçası ve varsa kabukları soyulup küp doğranmış domatesler de eklenip, kavrulur.
 - Sırasıyla küp küp doğranmış havuç, patates, kabak, çiçeklere ayrılmış karnabahar, doğranmış pırasa ve kereviz sapları da eklenerek on beş dakika kadar kavrulur.
 - Çorbaya sıcak su, boncuk makarnalar, önceden haşlanmış meksika fasulyeleri ve ince kıyılmış fesleğen yaprakları da eklenerek pişirilir.
 - Tuzu, karabiberi ve istenirse üzerine rendelenmiş parmesan peyniri eklenerek sıcak servis edilir.
 









































