Lidaki Tava Tarifi
Lidaki Tava Nasıl Yapılır
Malzemeler:
Yapılışı:
- Bol su altında balıkların içi temizlenip, kağıt havlu üzerinde suyunun süzülmesi için bekletilir.
- Mısır ununa tuz eklenip, balıkların iki tarafı da iyice unlanır.
- Tavaya biraz zeytinyağı konulup, kızdırılır.
- Fazla unu silkelenen balıklar tavaya sıralanır.
- İki tarafı da çevrilerek iyice kızardıktan sonra kağıt havlu üzerinde fazla yağı aldırılıp, sıcak servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.