Peynir Kızartması Tarifi
Peynir Kızartması Nasıl Yapılır
Malzemeler:
- 1 kilogram taze köy peyniri veya hellim peyniri
- 1 su bardağı un
- Kızartmak için zeytinyağı
Yapılışı:
- Peynirler yıkanıp, kağıt havluyla iyice kurulanır.
- Kalın dilimler halinde doğranıp, her tarafı una bulanır.
- Fazla unu silkelendikten sonra kızdırılmış bol zeytinyağına atılıp, çevrilerek kızartılır.
- Kevgirle kağıt havlu üzerine çıkartılıp, fazla yağı alınır.
- Sıcak servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.