21 Temmuz 2019 Pazar

ÇİNGENE PİLAVI

Çingene Pilavı Tarifi
Çingen Pilavı Tarifi
Malzemeler:
  • 250 gram çökelek 
  • 2-3 adet domates 
  • 2-3 adet yeşil sivri biber 
  • 1 adet salatalık 
  • 1-2 adet taze soğan 
  • 1 adet küçük boy kuru soğan 
  • Maydanoz
  • Dereotu 
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı 
  • Tuz 
Yapılışı: 
  • Domates, salatalık ve kuru soğanın kabukları soyulup, minik minik doğranır.
  • Yeşil sivri biberler, taze soğanlar, maydanoz ve dereotu da doğranır.
  • Malzemeler geniş bir kap da çökelekle karıştırılır.
  • Zeytinyağı ve tuzu da eklenerek, servis tabağına alınır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...