15 Aralık 2020 Salı

TON BALIKLI KANEPE

Ton Balıklı Kanepe Tarifi
Ton Balıklı Kanepe Nasıl Yapılır
Ton Balıklı Meze Tarifi
Malzemeler: 
  • 1 küçük kutu ton balığı konservesi
  • 1 yemek kaşığı mayonez 
  • 1-2 adet kornişon turşu 
  • 10-15 adet kapari 
  • Tuz
  • 1 adet baget ekmek
  • Karabiber
Yapılışı:
  • Ton balığı konservesinin fazla yağı süzülür.
  • Bir kabın içinde ton balığı, mayonez, küp küp doğranmış kornişon turşu ve kapariler karıştırılır.
  • Kapari yerine istenirse haşlanmış mısır taneleri de kullanılabilir.
  • Karabiber ve gerekirse tuz eklenir.
  • Birer parmak kalınlığında kesilmiş baget ekmek dilimleri kızartılır.
  • Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine karışım paylaştırılır.
  • Servis tabağına alınıp üzerine karabiber serpilir.
  • İstenirse üzerine limon sıkıldıktan sonra servis edilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG HESABI OLMADAN YORUM BIRAKMAK İSTEYENLER ;
''Yorumlama Biçimi'' isimli kutucuğa tıkladıktan sonra ''Anonim'' ayarını seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.Yorum bıraktığınızda adınızı da yazarsanız sevinirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...