İzmir Yemek Bloğu Yazarları Buluşması'nın üçüncüsü,bu pazar günü çok güzel bir ortamda,çok güzel dostlar ve onların getirdiği birbirinden güzel ikramlarla yapıldı.Birinci buluşmada İzmir'de olmama rağmen haberim olmamış, katılamamıştım.İkinci buluşmamız da çok güzel bir ortamda olmuştu, güzel bir gün geçirmiştik.Üçüncü buluşmada katılım sayısı artınca daha büyük bir mekanda toplanıldı.Çok sayıda blog yazarının katılımı ile unutulmayacak bir gün yaşadık.
Yıllardır yaptıklarını,yazdıklarını takip ettiğim, yazıştığım pek çok blog yazarı ile tanışma fırsatı buldum. Hep birlikte bir gün geçirip, sohbet etmek bence bu buluşmanın en güzel tarafıydı.
Yıllardır yaptıklarını,yazdıklarını takip ettiğim, yazıştığım pek çok blog yazarı ile tanışma fırsatı buldum. Hep birlikte bir gün geçirip, sohbet etmek bence bu buluşmanın en güzel tarafıydı.
Toplantının adı üstünde,Yemek Bloğu Yazarları Buluşması olunca birbirinden güzel o kadar çok çeşit yiyecek oluyor ki,çoğunun tadına bakamadığınızı ancak sonradan fotoğraflardan görüp, anlıyorsunuz. Herkes, her şeyin bir parçada olsa tadına bakabilsin diye, küçük parçalı yiyecekler yapma fikrine profiterol uygun olur diye düşünüp, ben de bu güzel toplantıya profiterol yapıp,götürdüm.
Bu organizasyonun herkesi mutlu etmesi için emek harcayan,buluşmayı en ince ayrıntısına kadar planlayan organizasyon komitesinde ki arkadaşlarımıza ve bu toplantıda da bizi yalnız bırakmayıp sponsor olan,YUVA MAYA, KNORR, CARTE D'OR, DR.OETKER, NİVEA, KOROPLAST, FORM STÜDYO, SWEET VIA,SELVA, PINAR, SİGNAL, FAIRY, OBA ÇAY, KESKİNOĞLU ve RAVİKA firmalarına da teşekkürler.